WordPress website laten maken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
wordpress website laten maken

WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke en dus zeer populair platform voor het bouwen van een professionele website. Maar liefst 30% van alle websites wereldwijd draait op het platform. WordPress kan zowel voor grote als kleine bedrijven worden gebruikt. Het gebruik van WordPress is relatief eenvoudig en je hoeft geen lastige programmeertaal te gebruiken. Mocht je meer kennis hebben, dan kan tevens gemakkelijk aanpassingen worden gemaakt in de code. Desalniettemin is het voor de meeste mensen niet weggelegd om snel en professioneel een goede website te maken met WordPress. Het platform kent veel functionaliteiten en kan al snel veel tijd in beslag nemen. Kortom, WordPress is een goed platform voor relatief lage kosten en bruikbaar voor grote en kleine bedrijven. Mocht je kiezen voor een WordPress website is het verstandig om een goede website bouwer in de arm te nemen.

Past een WordPress website bij mijn wensen?

WordPress heeft een enorme community en een groot aantal verschillende functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden, zoals een mooie fotogalerij, social media feeds en zelfs een webshop met eenvoudige betaalmethodes. Je kan je website volledig in stijl laten maken voor jouw bedrijf, organisatie, restaurant, webshop en meer. De meeste WordPress websites zijn gemaakt op basis van een template. De templates kunnen geheel naar wens worden aangepast. Op deze manier kan je relatief goedkoop een maatwerk website laten maken. Vanzelfsprekend kan dit alleen worden gaan door goede webdesigner. Op basis van jouw wensen voorzien we je van een goed advies om razendsnel succesvol online te kunnen.

Eenvoudig in gebruik

Met WordPress kan je een goede en professionele website laten maken. Daarnaast is de website eenvoudig in gebruik, makkelijk te beheren en onderhouden. Je hebt geen kennis nodig van HTML en je kan zelf gemakkelijk teksten aanpassen en toevoegen. En dat maakt het fijn om mee te werken en dit is tevens de reden waarom veel bedrijven en organisaties kiezen voor WordPress.

Wat kost het om een WordPress website laten maken?

Het platform WordPress is gratis te downloaden en gebruiken. De kosten voor een WordPress website zullen voornamelijk bestaan uit het aantal uren dat een webdesigner moet steken in het bouwen van de website in WordPress. Het daadwerkelijk maken van de website kan je zo duur maken als je zelf wilt, afhankelijk van de functionaliteiten die je wenst. Daarnaast heb je een domeinnaam en hostingservice nodig die de WordPress website toegang geven tot het internet. Wij bieden voor een vast bedrag per maand totaalpakketten aan waarin het volledige beheer, onderhoud en hosting is verwerkt.

Het maken van een professionele website in WordPress is niet gemakkelijk. Wij raden dan ook om je WordPress te laten maken door een ervaren WordPress websitebouwer. Bij ons kan je al een professionele website laten bouwen vanaf €599. Afhankelijk van het aantal pagina’s, content en gewensten functionaliteiten zullen de kosten hoger worden. Het maken van een webshop is tevens mogelijk in WordPress. Een webshop in WordPress maakt gebruik van het systeem WooCommerce.

Tekst en afbeeldingen voor je WordPress website

Bij het laten maken van een WordPress website is het goed om na te denken over de invulling van je website. Het is belangrijk dat de content (tekst & afbeeldingen) goed aansluiten bij de doelstelling en doelgroep van je bedrijf. De teksten op je website moeten bijvoorbeeld aansprekend zijn en de bezoeker laten overgaan tot actie door het kopen van je producten of achterlaten van contactgegevens. Daarnaast zorgt goede content ervoor dat je goed vindbaar en zichtbaar bent in zoekmachines, zoals Google en Yahoo. Kortom, houdt in je budget voor je website rekening met kosten voor een tekstschrijver en een fotograaf. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige content voor iedere website. Vraag naar de mogelijkheden!

Echter ben je niet verplicht om het maken van je teksten en afbeeldingen uit te besteden. Vanzelfsprekend kan je ook zelf aan de slag met schrijven van teksten. Daarnaast zijn online verschillende platforms beschikbaar waar je gratis foto’s kan downloaden, zoals Pixabay. Toch laten uitbesteden? Vermeld dit bij het opvragen van je website offerte.

De prijs van een WordPress website

Online vind je een groot aantal webdesigners die WordPress websites aanbieden. Maar hoe vind je de beste prijs voor jouw website? De prijs kan afhangen van verschillende factoren. Wij raden aan om goed voorwerk te doen, zodat je duidelijk voor ogen heb wat je wilt. Op basis van je wensen en eisen maken wij een helder aanbod waarbinnen we de opdracht voor jou uitvoeren. Wij zijn flexibel in het uitvoeren van onze diensten. De website gaat pas online als jij volledig tevreden bent.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief