SEO-optimalisatie

 

SEO-optimalisatie bestaat uit verschillende factoren zoals zoekmachine-optimalisatie, website-optimalisatie en de verschillende diensten van Google. Wij adviseren je graag over welke toepassingen het best bij jouw wensen passen.

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine-optimalisatie (SEO). Google beoordeelt de positie op basis van een hele reeks punten. Wij optimaliseren je website op het gebied van content, techniek en off-site ranking factoren voor een hogere positie in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie is een combinatie van onder andere content (foto’s en teksten) optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de website. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de positie van je website in Google. De verbetering van score heeft tot gevolg dat de positie van jouw website op belangrijke zoekthema’s zal stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

Website optimalisatie

Voor ondernemers en bedrijven is het optimaliseren van de eigen website een complexe en uitdagende bezigheid – de vele Google Updates, de toenemende opkomst van gespecialiseerde online marketing bureaus en de concurrentie die niet stilzit zorgen ervoor dat veel ondernemers en bedrijven ervoor kiezen om hun website te laten optimaliseren door een online marketing bureau.

website optimalisatie
google mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf beter vinden op Google Zoeken en Maps. Bij Webdevelop haal je specialistische kennis in huis om de vindbaarheid in je eigen regio te verbeteren. Wij zorgen niet alleen dat je bedrijfsvermelding altijd up-to-date is, maar ook dat de zichtbaarheid van je bedrijf in Google vergroot. Jij hebt er geen omkijken naar: we regelen dit én nog veel meer voor je.

Wij geloven dat iedere (startende) ondernemer een professionele & winstgevende website verdient. Nog niet genoeg middelen? Start dan nu met het leasen van de nieuwe website! Wij voorzien je van een vrijblijvende berekening van je maandelijkse kosten.

Een vast bedrag per maand

Vragen die wij vaker krijgen

Vanzelfsprekend kan je ons ook altijd mailen of bellen als je nog andere vragen hebt!

WAT KOST EEN NIEUWE WEBSITE?

Dat hangt volledig af van je wensen en eisen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze pro’s helpen je bij het maken van de beste keuzes. Het bouwen van een basic website kan al vanaf €599 en een webshop vanaf €899. Bekijk onze prijzen.

Hoe werkt het leasen?

We begrijpen dat niet iedere ondernemer beschikt over voldoende geld om direct een goede website of webshop te starten. Met ons all- in lease abonnement heb je alles voor een vast bedrag per maand.

Welke applicaties passen het best bij mij?

Ieder bedrijf is anders en dus ook de website die daar het best bij past. Van look-and-feel tot functionaliteiten, onze pro’s helpen je bij het maken van de best passende keuze. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en aanbod.

In welk CMS systeem bouwen jullie?

Wij bouwen in verschillende CMS systemen. Het overgrote deel van onze klanten kiest voor WordPress, een gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop systeem met ontzettend veel mogelijkheden. Niet voor niets is ruim 70% van de websites wereldwijd op WordPress gebouwd.

Werken jullie met templates of leveren jullie ook maatwerk?

Afhankelijk van jouw website wensen werken wij vanaf een template of bouwen we de website helemaal vanaf de grond op. Vanzelfsprekend is een combinatie van deze twee ook mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Maken jullie ook foto's en teksten?

Ja, onze pro’s maken goede zoekmachine vriendelijke teksten. Daarnaast werken wij met vaste fotografen die zelfs op locatie komen fotograferen. Natuurlijk kan je ook zelf teksten en/of foto’s aanleveren. Online zijn verschillende gratis stock sites  te vinden, zoals Pixabay.