Online marketing & social media beheer

Goede online vind- en zichtbaarheid is ontzettend belangrijk voor het aantrekken van nieuwe bezoekers en klanten. Het plaatsen van goede content op het juiste moment is voor iedere ondernemer een uitdaging. Wij helpen je bij het beheer en vormgeven van jouw social media output.

Een uitdaging voor iedere ondernemer.

Goede online vind - en zichtbaarheid is essentieel voor ieder bedrijf en iedere ondernemer. Gedeeltelijk kan dit worden gerealiseerd door een professionele website met geoptimaliseerde SEO (zoekmachine optimalisatie), dit noemen wij de techniek kant. Anderzijds neemt de online marketing en social media kant een net zo grote en belangrijke rol in, zowel bij het aantrekken van nieuwe bezoekers en klanten als het behoud van deze groep. Het is daarom dan ook van groot belang dat de social media kanalen goed worden opgezet en bijgehouden met relevante en tijdige content (teksten & foto’s). In beginsel lijkt dit een gemakkelijk gegeven, maar niks in minder waar. Goede voornemens voor de inzet van de kanalen verdwijnt door de dagelijkse bezigheden snel naar de achtergrond. Hierdoor worden de sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter onvoldoende gevuld, met het resultaat dat opgebouwde klantrelaties onvoldoende benut worden of zelfs verloren gaan. Daarnaast is de instroom van nieuwe klanten/bezoekers beperkt.

Wij hebben de oplossing.

Wij kennen dit probleem als geen ander en bieden een passende oplossing voor iedere ondernemer. Wij hebben onze online marketing en social media beheer diensten verwerkt in drie overzichtelijke pakketten. In één oogopslag kan je opmaken wat je van ons kunt verwachten. Vanzelfsprekend is binnen elk pakket maatwerk mogelijk. We lichten onze diensten graag toe in een persoonlijk gesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Samen komen we tot een passende oplossing.

Compleet & professioneel opgemaakt

Social media pakketten

€149

Per maand

Social media BASIC

Vanaf 3 maanden

Optioneel:

€299

Per maand

Social media PRO

Vanaf 6 maanden

Optioneel:

€499

Per maand

Social media PRO+

Vanaf 6 maanden

Optioneel:

Lease je nieuwe website!

Wij geloven dat iedere (startende) ondernemer een professionele & winstgevende website verdient. Nog niet genoeg middelen? Start dan nu met het leasen van de nieuwe website! Wij voorzien je van een vrijblijvende berekening van je maandelijkse kosten.

Een vast bedrag per maand

Vragen die wij vaker krijgen

Vanzelfsprekend kan je ons ook altijd mailen of bellen als je nog andere vragen hebt!

WAT KOST EEN NIEUWE WEBSITE?

Dat hangt volledig af van je wensen en eisen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze pro’s helpen je bij het maken van de beste keuzes. Het bouwen van een basic website kan al vanaf €599 en een webshop vanaf €899. Bekijk onze prijzen.

Hoe werkt het leasen?

We begrijpen dat niet iedere ondernemer beschikt over voldoende geld om direct een goede website of webshop te starten. Met ons all- in lease abonnement heb je alles voor een vast bedrag per maand.

Welke applicaties passen het best bij mij?

Ieder bedrijf is anders en dus ook de website die daar het best bij past. Van look-and-feel tot functionaliteiten, onze pro’s helpen je bij het maken van de best passende keuze. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en aanbod.

In welk CMS systeem bouwen jullie?

Wij bouwen in verschillende CMS systemen. Het overgrote deel van onze klanten kiest voor WordPress, een gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop systeem met ontzettend veel mogelijkheden. Niet voor niets is ruim 70% van de websites wereldwijd op WordPress gebouwd.

Werken jullie met templates of leveren jullie ook maatwerk?

Afhankelijk van jouw website wensen werken wij vanaf een template of bouwen we de website helemaal vanaf de grond op. Vanzelfsprekend is een combinatie van deze twee ook mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Maken jullie ook foto's en teksten?

Ja, onze pro’s maken goede zoekmachine vriendelijke teksten. Daarnaast werken wij met vaste fotografen die zelfs op locatie komen fotograferen. Natuurlijk kan je ook zelf teksten en/of foto’s aanleveren. Online zijn verschillende gratis stock sites  te vinden, zoals Pixabay.