Een webshop laten maken

Een professionele & winstgevende webshop die gemakkelijk te beheren is en goed scoort in Google.

Een winstgevende webshop laten maken

Wil je jouw webshop in een nieuw jasje steken of je producten uit de winkel ook online gaan aanbieden? De pro’s van Webdevelop ontwikkelen dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en winstgevende webshops voor grote en kleine ondernemers. Gedurende de bouw van je webshop staan jouw wensen en eisen centraal. Denk daarbij aan je huisstijl en vormgeving van de productpagina’s. Onze webshops zijn eenvoudig te beheren.

gebruiksvriendelijke webshop

Een gebruiksvriendelijke webshop voor jouw bedrijf

In het samengevat staan onze webshops bekend om:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Professionele stijl 
  • Perfecte weergave op alle schermformaten
  • Winstgevende webshops
  • Potentie om goed te scoren in de Google zoekmachines

Een design voor ieder scherm

Aangezien steeds meer online aankopen worden gedaan vanaf tablet of mobiel passen al onze designs perfect op alle schermen. Dankzij het responsive design van onze webshops wordt je webshop altijd op de juiste manier vertoond, ongeacht welk device er door de bezoeker wordt gebruikt. De bezoeker kan eenvoudig door je website scrollen, producten bestellen of contact met je opnemen. Ben je benieuwd wat een nieuwe webshop voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

winstgevende webshop

Wij geloven dat iedere (startende) ondernemer een professionele & winstgevende website verdient. Nog niet genoeg middelen? Start dan nu met het leasen van de nieuwe website! Wij voorzien je van een vrijblijvende berekening van je maandelijkse kosten.

Een vast bedrag per maand

Vragen die wij vaker krijgen

Vanzelfsprekend kan je ons ook altijd mailen of bellen als je nog andere vragen hebt!

WAT KOST EEN NIEUWE WEBSITE?

Dat hangt volledig af van je wensen en eisen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze pro’s helpen je bij het maken van de beste keuzes. Het bouwen van een basic website kan al vanaf €599 en een webshop vanaf €899. Bekijk onze prijzen.

Hoe werkt het leasen?

We begrijpen dat niet iedere ondernemer beschikt over voldoende geld om direct een goede website of webshop te starten. Met ons all- in lease abonnement heb je alles voor een vast bedrag per maand.

Welke applicaties passen het best bij mij?

Ieder bedrijf is anders en dus ook de website die daar het best bij past. Van look-and-feel tot functionaliteiten, onze pro’s helpen je bij het maken van de best passende keuze. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en aanbod.

In welk CMS systeem bouwen jullie?

Wij bouwen in verschillende CMS systemen. Het overgrote deel van onze klanten kiest voor WordPress, een gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop systeem met ontzettend veel mogelijkheden. Niet voor niets is ruim 70% van de websites wereldwijd op WordPress gebouwd.

Werken jullie met templates of leveren jullie ook maatwerk?

Afhankelijk van jouw website wensen werken wij vanaf een template of bouwen we de website helemaal vanaf de grond op. Vanzelfsprekend is een combinatie van deze twee ook mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Maken jullie ook foto's en teksten?

Ja, onze pro’s maken goede zoekmachine vriendelijke teksten. Daarnaast werken wij met vaste fotografen die zelfs op locatie komen fotograferen. Natuurlijk kan je ook zelf teksten en/of foto’s aanleveren. Online zijn verschillende gratis stock sites  te vinden, zoals Pixabay.