Een website laten maken

Een professionele & winstgevende website die goed scoort en die je doelstellingen behaalt. Natuurlijk wordt deze website goed gevonden in alle zoekmachines en op ieder apparaat.

Een gebruiksvriendelijke website die scoort

Als ondernemer in hart en nieren maak je belangrijke bedrijfskeuzes op basis van ervaring en onderbuikgevoel. Maar hoe maak je dat soort keuzes wanneer het gaat om een website of webshop? Waarschijnlijk heb je hier iets minder gevoel bij. Je moet het dus uit handen geven. Wij hebben veel ervaring met ondernemers zoals jij. Jou wegwijs maken in de mogelijkheden van online is onze kracht.

Een nieuwe website volledig op maat

Onze designers & developers werken intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Zo zorgen we ervoor dat de website écht past bij jou, je bedrijf en de doelstellingen.

Zoekmachine vriendelijk & geoptimaliseerd

Een mooie website levert niets op als je onvoldoende vindbaar bent. Het is dus zaak ervoor te zorgen dat je website zo snel mogelijk goed te vinden is in de zoekmachines. Wij optimaliseren je website volledig.

website optimalisatie

Gebruiksvriendelijk op alle schermen

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel. Het is vanzelfsprekend dat we je nieuwe website volledig responsive opleveren. Zodat we jouw visitekaartje op ieder scherm perfect presenteren We werken met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je zelf makkelijk iets aanpast op je website. 

Een website die resultaat oplevert

Een aantrekkelijk strak ontworpen website en een goede vindbaarheid in de zoekmachines: daar focussen we ons op. Maar we gaan verder dan dat. We kijken naar de denkbeeldige route die bezoekers online bewandelen en laten ze op de juiste momenten de juiste acties ondernemen, waarmee we zorgen dat je de bedrijfsdoelstellingen behaalt.

Lease je nieuwe website!

Wij geloven dat iedere (startende) ondernemer een professionele & winstgevende website verdient. Nog niet genoeg middelen? Start dan nu met het leasen van de nieuwe website! Wij voorzien je van een vrijblijvende berekening van je maandelijkse kosten.

Een vast bedrag per maand

Vragen die wij vaker krijgen

Vanzelfsprekend kan je ons ook altijd mailen of bellen als je nog andere vragen hebt!

WAT KOST EEN NIEUWE WEBSITE?

Dat hangt volledig af van je wensen en eisen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze pro’s helpen je bij het maken van de beste keuzes. Het bouwen van een basic website kan al vanaf €599 en een webshop vanaf €899. Bekijk onze prijzen.

Hoe werkt het leasen?

We begrijpen dat niet iedere ondernemer beschikt over voldoende geld om direct een goede website of webshop te starten. Met ons all- in lease abonnement heb je alles voor een vast bedrag per maand.

Welke applicaties passen het best bij mij?

Ieder bedrijf is anders en dus ook de website die daar het best bij past. Van look-and-feel tot functionaliteiten, onze pro’s helpen je bij het maken van de best passende keuze. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en aanbod.

In welk CMS systeem bouwen jullie?

Wij bouwen in verschillende CMS systemen. Het overgrote deel van onze klanten kiest voor WordPress, een gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop systeem met ontzettend veel mogelijkheden. Niet voor niets is ruim 70% van de websites wereldwijd op WordPress gebouwd.

Werken jullie met templates of leveren jullie ook maatwerk?

Afhankelijk van jouw website wensen werken wij vanaf een template of bouwen we de website helemaal vanaf de grond op. Vanzelfsprekend is een combinatie van deze twee ook mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Maken jullie ook foto's en teksten?

Ja, onze pro’s maken goede zoekmachine vriendelijke teksten. Daarnaast werken wij met vaste fotografen die zelfs op locatie komen fotograferen. Natuurlijk kan je ook zelf teksten en/of foto’s aanleveren. Online zijn verschillende gratis stock sites  te vinden, zoals Pixabay.